Nová dimenze čistoty

Vysajte, vytřete a vysušte v jediném kroku s výkonnými vysavači od společnosti THOMAS (max. 1 700 W). Vybaveno technologií AQUA+ a rozsáhlým příslušenstvím pro mokré i suché čištění.

Vysavač THOMAS AQUA + PET & FAMILY je ideálním pomocníkem do domácnosti se zvířecími kamarády. Usnadňuje odstraňování prachu, nečistot nebo zvířecích chlupů.

Vysavač THOMAS AQUA+ PET & FAMILY PLUS pro majitele domácích zvířat usnadňuje odstraňování prachu, nečistot nebo zvířecích chlupů.

THOMAS AQUA+ MULTI CLEAN X 10 PARQUET je nejlepší kandidát na parketové podlahy. Poctivě vysaje prach i nečistoty. A hlavně se vám bude všechno lesknout! K tomu navíc nad míru pohodlné použití díky dálkovému ovládání integrovanému v rukojeti pro regulaci sacího výkonu a zapnutí či vypnutí přístroje.

THOMAS AQUA+ ALLERGY & FAMILY je vysavač určený pro alergiky, který účinně čistí podlahy a čalounění, jemně vytírá parkety a značně snižuje alergické podněty!

Multifunkční vysavač THOMAS DryBOX AMFIBIA s jedinečným systémem frakčního odlučování prachu DryBOX je špičkový vysavač pro rodiny s dětmi i pro alergiky.